Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
76 Postów
Megip
(Megip)
Początkujący
MałeMi...
I tym razem niezabłysnęłaś swoim intelektem...Nic innego nie potrafisz napisać jak „weź paracet”?? Chamstwo zawsze było domeną ludzi mniej świadomych i mniej inteligentnych. Twoja funkcja krytykowania nie potrzebuje rozgłosu i poklasku. Nie potrzebuje publiki. Bo wtedy staje się właśnie parodią krytyki...
Rozumiem, że dla ciebie wysiłek intelektualny przekracza twoje możliwości.. Trochę wysiłku i można to zrozumieć, słodki czekoladowy misiu. Nie potrzebnie, niepokoisz się moim dyskomfortem fizycznym i stanem emocjonalnym. Zapewniam Cię, że jestem cierpliwa, podchodzę do wszystkiego z dystansem, opanowaniem i kalkulacją. Trzymam emocje na wodzy. To postawa gwarantująca szczęście i brak frustracji...
Na koniec takie przesłanie… bardzo ważna jest inteligencja emocjonalna i kalibracja swoich oczekiwań z tym, co się samemu reprezentuje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
151 Postów
MałeMi
(MałeMi)
Stały Bywalec
Megip napisał:
MałeMi...
I tym razem niezabłysnęłaś swoim intelektem...Nic innego nie potrafisz napisać jak „weź paracet”?? Chamstwo zawsze było domeną ludzi mniej świadomych i mniej inteligentnych. Twoja funkcja krytykowania nie potrzebuje rozgłosu i poklasku. Nie potrzebuje publiki. Bo wtedy staje się właśnie parodią krytyki...
Rozumiem, że dla ciebie wysiłek intelektualny przekracza twoje możliwości.. Trochę wysiłku i można to zrozumieć, słodki czekoladowy misiu. Nie potrzebnie, niepokoisz się moim dyskomfortem fizycznym i stanem emocjonalnym. Zapewniam Cię, że jestem cierpliwa, podchodzę do wszystkiego z dystansem, opanowaniem i kalkulacją. Trzymam emocje na wodzy. To postawa gwarantująca szczęście i brak frustracji...
Na koniec takie przesłanie… bardzo ważna jest inteligencja emocjonalna i kalibracja swoich oczekiwań z tym, co się samemu reprezentuje...

Proszę przeczytaj to powolutku i ze szczegòlnym zrozumiemiem, poniewaz w dalszym ciagu sie niepotrzebnie spinasz...
"Sięgnij po paracet.. i sie uspokòj, twoja wewnetrzna furia przerasta wszystko.. na co sie tak spinasz?? wez wdech i wydech wyjdz i pobiegaj,a furia przeminie.. zajmij sie czyms bardziej wartosciowym niz sie tu spinac i niszczyc swoje zdrowie, o ktore trzeba w dzisiejszych czasach bardziej dbac.
Wyluzuj
Milego weekendu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
GoscZnikad
(GoscZnikad)
Wiking
Zacnie. Starsi umrą szybciej, więc warto ich szczepić, żeby było komu wypłacać emerytury, młodsi zarabiający na te emerytury nie potrzebują szczepień. Twórczy pomysł.
Trzeba szanować starszych, bo są naszą przeszłością.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
GoscZnikad napisał:
Zacnie. Starsi umrą szybciej, więc warto ich szczepić, żeby było komu wypłacać emerytury, młodsi zarabiający na te emerytury nie potrzebują szczepień. Twórczy pomysł.
Trzeba szanować starszych, bo są naszą przeszłością.

Starsi sobie emerytury juz wypracowali. Obyś nie musiał być starszy, żeby nie słuchać tych bzdur, które sam tu naskrobałeś i najlepiej wróć tam, gdzie Twój nick wskazuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wojciech Orlowski
(wojtekk802)
Wiking
Przecież to jest morderczy pomysł. Wszyscy jak jeden słuchają skorumpowanego WHO. Te paszporty to głupi pomysł.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
io500
(io500)
Wiking
....i szach-mat obywatele buha,ha,ha,ha,ha .....juz mam paszport polsatu a teraz dostane Phizera to sobie polke sklece na paszporty po szczepieniach bo slysze, ze kolejne pandemie w drodze a teraz nawiazujac do pierwszych slow......jesli wyprodukuja paszport za szt 20-30koron (koszt 1 szczepionki to ok 1.5 dolara)a opedzluja nam symbolicznie za 60koron... a znajac Norkow symbolicznie tzn 200koron to wyjda do przodu na szczepionkach i zostanie im na niezla balange ,,za losi co dostali darmowa szczepionke,, buha,ha,ha,ha,ha,ha,ha..... a nie kup tylko! buha,ha,ha,ha,ha,ha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
Krzysztof Makowski napisał:
Moja Norwegia manipuluje polubieniami postów np. z 16+ robią w ciągu 1min. 14- ! To tylko jeden przykład, który mogę udowodnić, ale te wały dzieją się pod prawie każdym artykułem. Wraz z kilkoma (około 6-7) stałymi hejterami, którzy negują tu wszystko i wszystkich próbują wywrócić nam nasz światopogląd do góry nogami. Nie uda się wam nas ogłupić Sorosowe sprzedajne pachoły.
Pajacyku. Jak sam stwierdziłeś, jesteś tu niby od kilku tygodni. Niech Ci będzie. Ale masz świadomość tego, że co te kilka - kilkanaście tygodni pojawia się tu nowy pajacyk, czasami kilku naraz, którzy napierdalają tą samą narracją? I nawet to jestem w stanie zrozumieć. Ale Jak Ty zaczynasz jako kolejny nick noname, kolejną walkę jako rzekomy nowicjusz, o tak naprawdę chuj wie co, na portalu przeznaczonym dla osób mieszkających w Norge, gdzie zalewasz swoimi wysrywami to forum, to ni mniej, ni więcej - jesteś skaczącym pajacykiem.
Przestań pierdolić kolejny raz o manipulacji okejkami i robić gównoburzę z niczego. Weź chłopie poruchaj trochę. Do lasu wyjdź
Aaaa. I tak bardzo chciałbym zobaczyć te Twoje dowody na manipulacje łapkami. Oby były przynajmniej tak wiarygodne, jak te Twoje linkowe źródła prawdy :* w czółko paździoszku, misiu Ty mój kolorowy.
To mówiłem ja, hejhejhejhejter

Przekaż to tym "Wam"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
Zainteresowanych, co jest prawdą zapraszam do moich dwóch ostatnich fotek (screenów) gdzie Moja Norwegia w jednej chwili(nie dłużej niż minutę) odwraca polubienia w zupełnie inną stronę. mart enty - naprodukowałeś się i po co ci to? Wychowany jestem myślę dobrze i wiem, gdzie stawiać duże litery. Przepraszam ale z wielkiej skali szkodliwości twoich postów dla nas Polaków (wygnanych ekonomicznie abroad) - nie mógłbym sobie jutro rano spojrzeć w lustro.
Jak do tej pory nie wpadło Ci do głowy, że strona MN działa jak chce. U mnie czasami na telefonie odswieżanie forum jest nieaktualizowane przez 8 godzin. Przyzwyczaiłem się. Nie ma trufli - żremy pieczarki
Ale Ty naprawdę masz zryty beret z politycznym schematem dzielenia się na my i wy. Od Sorosów już wyskakujesz i zacznie sie narracja, lewactwo itd... Tylko powiedz mi jedno. Co Ty chcesz przez to osiągnąć, że aż tak się aktywowałeś na tym forum?

I to zdanie - dla nas Polaków. Retoryka na poziomie konfederackiej gimbazy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
[quote]mart enty - coś mi się wydaje, że mózgojebne piguły zapodajesz. Nie jestem tu od 2 tygodni, czy nawet 10 lat. Szukanie dziury w całym to twoja (celowo z małej) domena, bo nie masz się do czego przywalić. Jestem dobrze obyty z tutejszym społeczeństwem, doskonale się zasymilowałem i nie zrobisz na mnie żadnego wrażenia - chyba, że chcesz wyciągnąć informacje. Jak tak, to petycje na Mysią 3 w Wa-wie.[/quote

Właśnie tę Twoją asymilację widać.
Wyszczekaj się z resztą. Masz misję życiową jak widać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wojciech Orlowski
(wojtekk802)
Wiking
Te paszporty to jebniety pomysł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4